Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vtipy - Homoseuálové

 

Otvor lásky

Sedí dva homosexuálové v hospodě a luští křížovku...neůspěšně. Zavolají vrchního a ptají se: "Pane vrchní, potřebujem otvor lásky na čtyři!"
"Ale pánové, to je přece piča!"
První homosexuál se otočí na druhého a řiká: "Já ti říkal, že to není řiťť!"

Potratil jsem

Dva homosexuálové jdou lesem a jeden z nich najednou musí na velkou, a tak zajde za křoví.
Po chvíli zděšeně volá: "Já nešťastník, potratil jsem. Tady je v tom nožička, ručička..."
Druhý přiběhne, mrkne na to a nahněvaně říká: "Neřvi, ty woe, vykadil ses na žábu!"

Teplej pes

Jak dělá teplej pes? Hafinky haf.

Obtížné hledání

Proč je obtížné najít muže, kteří jsou citliví, pozorní a hezcí? Všichni už mají milence.

V koupelně

Dělají to spolu dva homosexuálové, když tu náhle jeden řekne, že se jde na chvilku upravit do koupelny. Za chvíli se vrátí a pokračují v sexu. Když je za nějakou dobu vyprovázen svým přítelem z bytu, tak se přítel podívá do koupelny a zděsí se. Všude je sperma. Sperma na stěně, sperma na umyvadle, sperma na pračce…prostě všude.
"Ty sis ho tu honil!"
"Né, nehonil."
"Ale honil, podívej se, jak to tu vypadá!"
"Říkám, že nehonil. Jenom jsem si trochu prdnul…"

Ve sprše

"Dva homosexuálové stojí ve sprše, co dělají? Čekají, až jednomu upadne mýdlo."

V pekle

Umře homosexuál a dostane se do nebe. Přijde k nebeské bráně a svatý Petr říká: "Poď dál," a otočí se. Homosexuál jde za ním, dojdou k nebezké bráně, svatý Petr strká klíč do zámku, když v tom u klíče upadnou, ohýbá se pro ně a homosexuál mu ho tam strčí.
Svatý Petr se otočí a ptá se: "Co to mělo znamenat?"
Homosexuál: "No, starý zvyk."
Svatý Petr řekne: "Tak tohle tu nestrpím!" a pošle homosexuála do pekla.
Po 3 měsících se jde svatý Petr jede podívat do pekla...a tam zima, čerti staví sněhuláky.
Nechá si zavolat Lucifera, aby mu to vysvětlil.
A Lucifer na to: "Tak se ohni pro polínko!"

Divná rodina

"Karle, vy jste fakt divná rodina, ty jsi homosexuál, brácha je teplej, táta je na kluky, je u vás vůbec někdo na ženský?"
"Jo je, ségra!"

V kostele

Homosexuál sedí v kostele a okolo jde pomocník faráře a mává kadidlem. Přejde jednou, přejde podruhé a když jde potřetí, homosexuál to nevydrží a povídá: "Bacha, hochu, hoří ti kabelka!"

Čtyři přátelé

Čtyři přátelé vyrazili hrát golf. Jeden se zdržel v klubu a tak ti ostatní šli napřed a vyprávěli si o osudech svých dětí:
"Můj syn si udělal docela jméno ve stavebnictví. Začal jako tesař a vypracoval se, teď má vlastní stavební firmu. Je tak úspěšný, že loni dokonce daroval svému příteli kompletní nový barák."
Druhý se přidává: "To můj synek začínal jako prodejce aut a teď je spoluvlastníkem celé sítě prodejen a vydělává tolik, že k vánocům dal kamarádovi nejnovější model Lincolna."
Třetí pak vypráví o synovi, který se stal burzovním obchodníkem a teď dělá takové obchody, že si mohl dovolit věnovat jednomu svému kamarádovi portfolio nejlepších akcií za dva milióny."
Když konečně dorazil čvrtý hráč, jeden mu říká, že si povídali o úspěších svých dětí a ptá se, jak si vedl jeho syn. Tak on tedy začne:
"No, víte, abych pravdu řekl, nejsem nějak potěšen životní cestou svého syna. Už čtrnáct let dělá kadeřníka, a jak jsem nedávno zjistil, je homosexuál. Ale na druhou stranu je asi docela dobrej, protože jeho poslední tři partneři mu věnovali barák, auto a balík akcií."

Bolavá prdelka

Sedí dvacetiletý adolescent v umyvadle s bylinkovým odvarem, opodál stojí jeho matka se sousedkou a ta se ptá ,co se mu stalo.
Matka odpovídá: "Ale je to blbec zvědavá, chtěl se podívat do GAY KLUBU, co tam točej za pivo!"