Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sex - ''Sex s ex'' (ženy)

 Rozešli jste se, ale na sex s ním nemůžete zapomenout. Takže…

Je to pár dní, možná týdnů, co jste se rozešli. Bylo to tak správně. V mnoha věcech jste si nerozuměli. Až na to jedno…

Najít si spolehlivého milence je někdy těžší, než najít partnera. Co si budeme nalhávat. Po několika vlastnoručně vyrobených orgasmech je jasné, že takhle to dál nejde. Přece říkal, že se můžete kdykoli ozvat! Takže si koupíte luxusní spodní prádlo a pozvete ho na večeři. Vše se odvíjí tak jak má a nakonec skončíte v ložnici. Na oplátku pozve on vás. Týdny plynou a z vás jsou přátelé s bendity.

Vím, kam mířím!

Milostné hrátky jsou po rozchodu Nej! Jsou více vzrušující, více spontánní, více emotivní, více odvážné. Nemá to chybu! Pokud máte oba jasno. Jde vám přece jen o sex! A věřte, že v jeho případě nemusíte pochybovat. Jen pozor, abyste se nezapletla do vlastních pastí. My ženy, dokážeme být stejně jako muži, možná ještě lépe, domýšlivé. Proto se dříve nebo později u nás zastaví myšlenka, co když se dáme znova dohromady? A začneme na tom pilně pracovat. Ovšem pozor, zatímco my chceme vztah, on chce jen sex. A to tak, bohužel, zůstane!

Když se to zvrtne z jeho strany

Pokud vás opravdu miloval a nyní s vámi sdílí milostné aktivity, nemusí nutně říkat pravdu, že to má srovnané! Vědci zjistili, že muž se ze vztahu vzpamatuje až po době, jak samotný vztah trval. Možná hraje vaši hru se sebezapřením, jen aby s vámi mohl být. Pokud patří k těm, kteří berou buď všechno, nebo nic, o takovou hru nestojí. Promyslete, zda mu odpustíte jeho hříchy a vrátíte se, a prožijete společně romantické léto. Nebo si řekněte narovinu, měj se!

Spalte mosty

Pokud s ex partnerem dokážete udržet pohodový vztah, že když se uvidíte, pobavíte se a s pusou na tvář se rozloučíte, máte našlápnuto k tomu, abyste s člověkem, se kterým jste dříve sdílela domácnost, nyní mohla sdílet své trable, radosti, tajnosti.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář