Jdi na obsah Jdi na menu
 


No a jsme opět u orgasmu. Tedy toho ženského. Ale pro nás to má stejný zvuk jako pro kluky slovo sex. Proč ne, když nám to také dělá dobře. Bylo toho napsáno již kolem toho tolik a stejně se mnohé toho pravého uvolnění ne a ne dočkat. Zde však obvykle narážíme na problém dosáhnout orgasmu při samotné souloži. Je dobré tedy spojit oboje dohromady.

Nejjednodušší způsob jak toho dosáhnout je si poradit nejprve sama a zkusit masturbovat. Uvolnění nám přinese už jen to, že jsme u toho pouze my a nikdo na nás nepospíchá. Zapojit fantazii pak ještě vše uspíší. Stimulace vlastního klitorisu je klíčem k tomu jak dosáhnout vytouženého orgasmu, a tuto metodu jak a kam správně sáhnout a přitlačit dále nejen zdokonalovat, ale později uplatnit právě i při milování s partnerem.

 


A jak nám v tom můžou pomoci muži?


Minimální vstup

V poloze muž nahoře se nadzdvihněte na rukách a pohybujte jen konečkem penisu mezí pysky ohanbí směrem dovnitř a ven tak, abyste na ně tlačil. Tato metoda vás pravděpodobně nebude dostatečně stimulovat, ale použijete-li jí mezi obdobími hlubšího pronikání, může být pro partnerku velmi vzrušující.

Minimální ústup

Po každém vniknutí vytáhněte penis co nejvíce ven. Ženy to považují za velice příjemný pohyb, protože vyvolává stejné pocity jako předešlá metoda-natahuje pysky ohanbí a stimuluje velmi citlivý poševní vchod.

Napodobování masturbační metody

Když má partnerka obvykle při masturbaci nohy u sebe, při souloži využívejte takové polohy, která jí to umožní. Když má nohy roztažené, zaujměte odpovídající polohu, aby se mohla úplně uvolnit.

Dvojitá stimulace

Pří souloži vyberte takovou polohu, při které můžete rukou snadno dosáhnout na partnerčin klitoris , takže jí můžete poskytovat stimulaci navíc. Nebo jí navrhněte, aby se sama stimulovala, když je váš penis v pochvě.

Zmírňování strachu z výkonu

Podobně jako muži i ženy někdy cítí, že jejich sexuální výkon omezuje strach. Možná se partnerka příliš soustředí na to, aby vás uspokojila nebo pozoruje, zda nejste příliš nervózní, protože jí to nejde tak rychle, jak by chtěla, až se nakonec zapomene soustředit a prožívat své vlastní pocity. Povzbud'te ji, aby zapomněla na cíl výkonu a těšila se z toho, co cítí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář